Services

Viestintäpalvelut

Yritys tarjoaa monipuolisia ja räätälöityjä viestintäpalveluita sisällöntuottamisen, valokuvauksen, videokuvauksen sekä editoinnin saralla.

Tarvitsetko yrityksellesi tai yhdistyksellesi korkealaatuisen mainosvideon esimerkiksi someen tai laadukkaan verkkomainoksen internet-sivuillenne? Olipa tarpeenne minkälainen tahansa, ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten Pro-Consulting voi auttaa sinun yritystäsi.

Palvelut IT- sekä toimistoalan yrityksille

Tarjoamme IT- ja toimistoalan yrityksille erilaisia räätälöityjä palveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällaisia ovat muun muassa projektinhallintapalvelut, projektijohtaminen, asiakaspalvelun hoitaminen, tekninen tuki, avainasiakkaiden hallinta sekä muut toimiston tehtävät.

Tarjoamme apua yrityksille muun muassa ruuhkahuippujen purkamiseen, erilaisiin sijaisuuksiin tai sellaisiin tehtäviin, joiden hoitamiseen ei ole järkeä palkata omaa tekijää. Tehtävän ulkoistaminen Pro-Consultingille voi olla juuri se, mitä yrityksenne tarvitsee. Ota yhteyttä niin keskustellaan yrityksenne tarpeista tarkemmin.

Palvelut urheiluseuroille

Pro-Consulting tarjoaa palveluita myös urheiluseuroille. Tarvitsetteko apua esimerkiksi harjoitusvideoiden tekemiseen, ulkomaan tai kotimaan harjoitteluleirien järjestämiseen, turnausmatkan järjestämiseen, turnausten järjestämiseen, sisällöntuotantoon, otteluiden kuulutuksiin tms?

Pro-Consulting voi auttaa seuraasi missä tahansa näistä sekä monessa muussa tarpeidenne mukaisesti.

Video- ja valokuvauspalvelut

Yrityksille tarjottavien palveluiden lisäksi Pro-Consulting tarjoaa asiakkailleen valokuvaus- ja videokuvauspalveluita ammattitaidolla. Asiakkaita ovat niin yritykset kuin yksityiset henkilötkin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!